Pesto snurrer

Dej: 25 g gær, 425 ml lunkent vand, 1 tsk salt, 1/2 tsk sukker, 2,5 spsk olie, 2 dl rugmel, 2 dl fuldkornsmel, ca 5,5 dl hvedemel

Pesto: 20 mandler, en stor håndfuld frisk basilikum, 1 bundt frisk persille, 3 spsk olivenolie, saft og skal fra 1 lille øko citron, friskrevet parmesan (kan undlades), evt. en lille tsk akaciehonning, salt og peber 

Find selve opskriften HER!  

Man kan evt tilføje revetost, parmaskinke/skinkestrimler inden dejen foldes sammen.  

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s