Friske forårsruller 

Super nemt og lækkert. Perfekt både til hurtig aftensmad og hygge aftner med veninderne. 

Fyldet kan variere og mikses efter smag og lyst. Forslag til fyld:

Agurk, gulerod, rød peberfrugt, (rød-)spidskål, frisk spinat, ananas, forårsløg, mango, rødløg, sukkerærter, avocado osv. kun fantasien og smagsløgene sætter grænser. 

Ideer til “kød-fyld”: chili- eller hvidløgsstegte tigerrejer, kyllingestrimler, and i strimler, pulled pork, laks, rejer, flanke steak, tun osv. 

Husk rispapir – det er oftest billugst i en bazar. 

Rengør og snit alle grøntsager i stave så de har samme længde – den længde som man ønsker forårsrullen. 

Gør et viskestykke vådt og læg det på køkkenbordet som et “rulle-underlag”. Læg rispapiret i vand og vent på at de bløder op. Tag det bløde rispapir op og placer det på der fugtige viskestykke. 

Tilsæt det fyld der ønskes midt på rispapiret. 

Fold rispapiret omkring fyldet ved først at folde siderne ind og herefter fronten og så til sidst rulles den sammen og lukkes. 

Så er forårsrullen klar til servering. Server forskellige dip til de friske forårsruller fx sød chilisauce, soya, peanutbutter dip osv. 

Skriv en kommentar